dör

Fan säger jag bara. FAN. Livet suger just nu.
Animal Farm (brinn i helvetet)
NOprov
Natoinella i Matte OCH Engelska
Musik inlämning
Samhällskunskaps inlämning
Svenska novell
Hålla ett tal på svenska
Musikprov

Men vad ska man göra? Det är ju bara att bita ihop och köra.
Be kåål änd staya in school som man säger.


NKPG by night

SJUKT värd kväll, riktigt awesome. Men som vanligt när det är sjukt nice, är jag för upptagen med att ha det sjukt nice för att ta bilder på kalaset. Svenska björnstammen var sjuktaste!
Lina och jag kirrade björnstammen t-shirts, så bad jag åke rita nått najs på ryggen. Så ritade han en kaffebryggare och ett elutag. På linas ritade han en apa i ett träd som höll en banan med foten.. skön kille rå.

Och en grej hände som var så JÄVLA kul. Två tjejer började dryga, började "knuffas" extra mycket. Anklagade oss för att knuffa dom, ena tjejen sa att: "jag har faktist ryggproblem buhu wäwä jag är ful och äcklig".(alltså, att dom vad jobbiga var inget jag hakade upp mig på. Brukar inte bry mig ett skit om sånt här. Bara själva grejen som händer efter åt kändes så jävla GÖTT. DÄRFÖR berättar jag)
 Sedan flyttade vi oss så vi slapp dom blockmongona. Sen var det en kille i min klass som hoppade upp på scenen och stadgedivade. Sen skulle väll hon göra lika dant. Så hon hoppade upp på scenen, och kastade sig ut i publiken. och va hände? VA HÄNDE? JO! Ingen ville ta emot henne, så alla flyttade sig. Hon ramlade rätt ner i golet.
HAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAH. ägd. somliga straffar gud direkt. som man säger va.


svar till Myran

myran om och så har man:
Hej :D
Du skriver/visar bilder så lite på din familj och sådär. skulle inte du kunna ta lite bilder på dina familjemedlemmar & skriva lite om dom? det skulle vara skitkul :D tack för en bra blogg!


hahah ja du Myran. Klart jag kan göra det. Men vill du verkligen veta vad mina förtis föräldrar är för några typer, eller vill du kanske egentiligen bara veta grejer om danne? ;) du kan vara ärlig och skriva! Jag vet ju ändå inte vem du är!

och så har man

GO! BECCA GO! Har varit ute och köttat i spåret, helvete vad jag sprang! Var motigt där ett tag, trodde jag skulle dö. Men sen peppade jag mig själv, tänkte: "kom igen becca, you can do it. You're the best!"... så hjälpte inte det. så då tänkte jag: "MEN KOM IGEN DÅÅÅ!!!!! VILL DU SE LÖNNFET UT PÅ BEACH 010? NAE JUST DEET!" och då jävlar sprang jag!
Nu känner jag mig duktig, mamma  hade köpt en tidning åt mig också. se nu ska jag chilla.
hej!


///

I wish I was your favourite girl
I wish you thought I was the reason you are in the world
I wish my smile was your favourite kind of smile
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style
I wish you couldn't figure me out
But you'd always wanna know what I was about
I wish you'd hold my hand
I wish you'd never forget the look on my face when we first met

Basically, I wish that you loved me

I wish that you needed me
I wish that without me your heart would break
I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake
I wish that without me you couldn't eat
I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep

All I know is that you're the nicest thing I've ever seen
And I wish we could see if we could be something


hata göteborg!

Har sett den här filmen massa gånger men den håller fan fortfarande.
Så jävla bra. Se den! Den innehåller ju lite legendariska repliker som:

"Ja du kanske kan spela Rogge, men frågan är: KAN DU KÖTTA!?"

"JAG TÄNKER INTE VA NÅN JÄVLA MANAGER!"

"Jaja, man e på gång"

"Rogge vi spelar i korpen, som är den sämsta ligan som finns, vi är i sämsta divisionen,
vi ligger sist och du är sämst i laget! FATTAR DU HUR DÅLIG
DU E ROGGE!?"

-Jag har stukat foten
-OCH!?
-Jag kan inte spela
-AH KÄRRING!

"SER DU INTE ATT JOHAN HÅLLER PÅ MED SKULDERFLEXATÖREN?!?!?"

"har du bög i släkten kanske du osså e bög!"

- han suger kuk, och han gillar det
- skit i det

"moget, moget"


I can go on forever, se den bara!!!


nyinköpt


Skor - coop lååål
Shorts - Någon random jeans-outlet (var långa från nörjan men klippte av dom)
Linne - carlings


lördag


eeeeeeeeeeeeh. inte mycket kul händer idag. har vart på stan med mamma, hon vill ha ett par converse, men det finns typ inga kvar, nästa leverans kommer inte för ens i augusti bara för att det är slut hos grosisterna också. thts sick. alla har fått converse-fever. 
Vill se kick ass. den verkar kicka ass ;DDDDD. sen ikväll ska vi också äta på tapas resturang.
sen bjuder jag på en jätte bild på mig också. för jag är gud. buga.


probably the most awesome shoe


Dom här är min nya kärlek, klickade runt på converse hemsidan och fick synd på skönheterna. Tyvärr vet jag inte vart man kan hitta dom i Sverige :/

Converse i mitt hjerta. Så jävla tidlös sko. Har sett lika dan ut i alla tider, but still going strong! Har alltid funkat, funkar, och kommer alltid att funka. Det är ju världens mest burna sko av en anledning. 


dunder & brak

 
dagens clothing choise. sista dagen med bra väder, imorgon skulle det tydligen bli snöstorm. WTF!? aja nu ska jag gå en sväng, för idag ÄR JAG NYTTIGA BECCA!
hej


adidas commercial


Adidas reklamer är alltid så jävla grymma! godbless adidas. some high class on det där snygga märket.
Förövrigt ser man många av Jeremy Scotts kläder för adidas, också jävligt grymma.


frillan va

Nästa gång studiebidraget kommer ska jag klippa mig. Tänkte slinga håret lite snyggt till sommarn också, så det blir lite ljusare. Tänkte mig något sånt här:

Hoppas det gååÅÅåår med mitt hår, så det inte är för mörkt/rött/grönt osv osv så inte slingorna blir pissegula.


bullshit or not?

Läste en grej som var lite rolig, har aldrig tänkt på det på det sättet. Dock vet jag inte om jag kan hålla med.

"It's odd how society sees things. Let's say if a guy sleeps with all these girls, "he's the man!". But if a girl does, she's a total slut.

Well think about it this way. If a key can open a bunch of locks, it's viewed as a master key, and it's awesome to have. But if a lock is opened by a lot of different keys, well that's a pretty shitty lock if you ask me."

Vad tycker ni?


vill ha



Åhlens, Lindex, Monki & Din sko


dagens dagens dagens

Dagens innan jag kastade mig ut i solen efter att jag jobbat röven av mig med ett mediearbete jag har kvar. Fyfaan vad jag skjutit upp allt. Men imorgon är det lixom tillbaka till verkligheten så jag fick ta tag i helvetet nu :'(


Nude nails

Igår köpte jag ett nude nagellack från Depent, riktigt snyggt! Verkligen perfekt nyans/färg.


den oplattade sanningen


Jepp, tro det eller ej men jag är en riktig krulltott. Har inte haft mitt naturliga nån gång i skolan sen jag började gymnasiet. Tycker jag ser ut som ett jävla troll. Här ser det lite risigt ut för det har precis torkat efter duschen och då blir det flygigt och elektiskt. Fattar ni hur jag har det varje morgon när jag ska tämja det här vildjuret?


gårdagens


Gårdagen spenderades med Johanna och Sandra. Lite Talang, lite Solsidan och sedan Bröllopsfotografen. Sen drog Sandra hem och jag & Johanna åkte till Fillipa. Vi cyklade till en fest, kan inte säga annat om den än att det vart sjukt random. Vi chillade, men dom andra.. heh. gjorde inte det..
Och någon utav tjejerna på festen tog antagligen fel skor. Så det enda paret vita converse som stog kvar var inte mina, men dom var i samma storlek fast dom var mycket finare och nyare, dock var ju mina iläggssulor i skorna (jag är typ plattfot). Vet inte hur man ska lösat för jag har ingen aning om vilka tjejerna var.. Tycker synd om henne för mina såg FÖR JÄVLIGA ut haha.  


bought in estocolmo



två par solglasögon, ett peace-armband, ett par espadrillos, två somewear t-shirts, ett par shorts, ett par stentvättade jeans, en transparent kofta, en oversize t-shirt, en trekvartärms tröja, ett spetslinne och en leopard cardigan.


zackarias

Var på Zackarias releasfest. det var kul, men ändå fail för vi väntade i 3891208309123 år, så spelade dom 4 eller 5 låtar. Sen fortsatte spelningen på trappan. Men vi hade kul endå och rockade pååå som fän. Camilla blev slagen på näsan så den typ blev gummi resten av kvällen. Men hon är hulken så hon körde ändåå. WÖÖÖ.


karlsson på taket


wazzup dawg

Tjena hejsan hej. Har inte skrivit på ett bra JÄVLA tag för jag har haft fullt upp med.. att.. ha kul! Här kommer lite bilder från påskafton med tjockasläkten
 
sandra och jag chillar base i soooolen

sen tog vi en cykeltripp för att inviga besta besta halvars

sen blev det lite påskbord


gött

Så jävla härligt med påsklov dååååh! Nu är det vår 4 real, nu åker solbrillorna fram. Imorgon kommer Knutsson hit också, fifan. Nu är det kanske dags att sova.. eller vänta! JAG HAR JU LOV IMRGN JAG KAN GÖRA VAD JAG VILL! haaa va säger du nu va? HEHE..he hehe..he. nej jag går nog och lägger mig. Ses imörra.




Just det! Lyssna på låten

 


RSS 2.0