ff

wöööh föräldrafritt hela veckan! vi börjar kvällen med strawberry daiquiris, bara för att vi kan!!!!!!!!!!!!!!
föjlt af tacos, såklart. sen får vi se va som händer

///

Skitnöjd med freeportfynden! Ibland hittar man inget, ibland hittar man massor, idag var en sån dag.
Ett par kilklackar, en shortsdress och ett par jeans!

götlaboorrrgg

wazzup?!?!?! Jag Chillar med stort C här i gbg!
Idag tog vi en sväng till Freeport, hittade massor med snyggt som jag kan visa sen.
Drog en outfit-bild där uppe också, Sandra kom inte med riktigt för hon är så lång och jag är så kort.
/tshirt-hm/halsband-jc/jeans-acne/

fredag = fredagsmys


det är sol, det är lov, det är fredag, det väntas gbg imorgon och typ favoritmaten serveras (tacos kommer självklart först). kan det bli bättre eller?


long sleeve vs short sleeve


kan inte bestämma mig! vilken är snyggast?

see the sun


all the things I was fighting to keep out always found a shortcut back in


braxor-GT/tunika-lindex/smycken-JC&monki

Crazy jävla dag! Värt att strunta i sovmorgonen.. På riktigt! Började med photoshoot i skolans fotostudio, där alla dragit med sig halva sin garderob, till ett modereportage för våran coola tidning vi gör på textkommunikationen. Sen golden bankok där vi åt så vi nästan sprack. Sedan tillbaka till skolan för att ha mediaproduktion som slutade med att vår grupp tog kort på en halvnaken inoljad Mickaela (WTTFFF!?!?).


kanonkulan


Jaa jag måste berätta varför jag ser ut såhär på morgonen folk måste väll undra vad det är för kanonkula/ägg som glider in på cykeln på skolan. NEJ jag är inte störd i huvudet och tycker att jag ser cool ut med luvan såhär. Utan det är för att jag måste ha såhär så det inte blåser på mitt hår, för jag lockar eller plattar alltid mitt hår och om det blåser på det försvinner lockarna eller det plattade håret blir frissigt. Så nu vet ni det!

we will be better than i was , we can do better than i can


Fett härlig vårdag. Pero och jag tog en promenix, eller jag cyklade för att jag är så jävla fet. Pero fick springa efter. Sen tog vi en glass i ica!

Jag har inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde igår kväll. Vi kollade på the hartbreak kid, tycker absolut inte tycka om Ben Stiller. Men FAN vad jag garvade åt den. Har jag förlorat min humor eller var den faktiskt riktigt rolig? Mysterium. Sen avslutade Per kvällen med att slå i huvudet i min hylla så att hela skiten brakade ner från väggen. Älsklingen fick en jätteont och en bula, men garvade ihjäl mig ändå. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen, som man säger va.  


RSS 2.0