o.r.k.a.r

jag lovar. ett hejdundande inlägg kommer om midsommar. måste bara orka först. Men nu: SEX AND THE CITY <3

svedis midsommer


naaaaaaaaaaaajs högtid vi har. heh.
Först ska jag ut till Lövstadslott med släkten som vi alltid gör. Ikväll ska jag och Sandra iväg på någon fest. Får se vart vi hamnar tillslut.
hej!


Silver silver

Skulle ju inte tacka nej till att göra sånnahär naglar.
Minx kallas det och man lägger på som en foliebit på nageln. Finns i massor med mönster och färger. Är det inte allt för dyrt kommer jag lätt kirra sånahär naglar!


sunny day

Ungefär såhär har de två senaste dagarna spenderats:

vi har varit galet glassiga och bara legat och vräkt i solen. Nu har Sandra åkte hem till götlaborg igen, och det var inte det lättaste att ta sig till Resecentrum. Mamma och Pappa jobbade och jag har inte något busskort atm. Så med två feta resvärkor och en FET JÄVLA sandra på pakethållaren kryssandes mellan tanter/pundare/fjortisar/och annat vanligt folk på drottninggatan while text messaging med Brodacka i 30 gradestvärme var inte det lättaste. Vi lyckades utan att skada någon allvarligt iaf. HEHHE.


söndag///måndag

Chillat galet med Desse idag, checkat stan, kekade hemma hos mig sedan kollade vi på This is it. Imorgon kommer världens bästa blondin till Norrköping, kommer bli SJUUKT bra. Hoppas på bra väder så vi kan attackera playan.


kanske en bra sak att ha?


Ska nog köpa en sånhäringa sak till Arvika. Annars kommer jag slarva bort mobil, kamera och pengar. Monki kommer den här ifrån.


jag har köööpt


Lite köp från igårrrrr. Sketasnygg stråhatt från h&m och två armband från lindex 


nattdopp


Tog cyklarna till sjöss. Cyklade genom värsta vildmarken. Vi anlände till berget, gjorde upp en eld och myyyzzte allmänt. Sedan blev det mörkt, vi var busiga och tog oss in på en tomt med brygga. Det var inte det lättaste för hela tomten var inhägnad med taggtråd och det var kolsvart. Vi badade, grannen kom ut. Vi sket ner oss. Kastade i alla saker i väskorna, och sprang genom skogen i bikini och skor. Minne för livet vill jag lova <3


O.Lala


har sagt det så många gånger förr, men Oskar Linnros är så galet jävla snygg. lätt sveriges snyggaste kille. ni har väll inte missat hans nya skiva "vilja bli"? tänkte väll.


minoutfit

hehe ska passa på att visa det här:

För några veckor sen när jag var nere i gbg hade jag och sandra lite tråkigt en kväll. Så vi prövade massa gammla kläder i hennes mammas graderob. Sen fick vi idén att vi skulle ta kort och lägga ut det på minoutfit.se. Så vi satte ihop en outfit tillsammans, jag lockade hennes hår osv. Sen nästa dag loggade vi in och kollade och då låg outfiten trea! Lixom oseriösaste grejen tyckte folk var så snyggt att vi hamnade trea hahah.


sjukaste tristressen

Så här är det ALLTID i början av sommarlovet: jag har så jävla tråkigt. Jag har gjort saker varje dag, vart med kompisar. Men varje liten stund jag inte har något att göra, kommer tristressen krypandes. Men det brukar släppa efter någon vecka, när man vant sig men älskade ledigheten <3. ska ut och spela basket med Danne.

c ya.


har typ 20 sånnahär bilder. ska det va så jävla svårt att ta en hoppbild?!


Östergötland Shore

Igår grillade vi som sagt på en klippa i Lindö. Var tänkt att det skulle bli bara vi tjejer + Erik & Tobbe.
Men så dök det upp några random killar vi inte kännde och joinade. Vi hade asfulla-röda-kepsen-killen, äckliga-utan-tröja-killen, killen-som-var-93:a-men-som-pratade-som-en-p12a-killen, roliga-killen-som-skulle-åka-till-afrika-killen och några fler.








 

sommarlov!!!!!!!!

Nu är det SOMMARLOOOVVVVVVVVVVVVVVVVVVV. galet härligt. Avslutning igår, sedan äta resturang med la familja. Efter det hade vi lite grillkväll i lindö, slänger upp lite bilder sen ikväll. Men kan lägga upp lite bilder från avslutningen!


vill ni att jag vänder oom och slåss för den jag ääär?

studenter.  Man vill inte gå i ettan när man ser hur jävla kul det är att ta studenten!


put a ring on that finger


Tre nya ringar. Gjort dom själv. Tro det eller ej, men det är faktist knappar. Själva ringarna har jag köpt på panduro. Så dessa tre ringar har kostat mig 50 kr.


Freeport

När jag var i Göteborg förra helgen gled vi förbi Freeport, det ser ut som ett vanligt köpcenter med olika märkesaffärer som: Acne, Odd Molly, Scorett, Whyred, Nike, Adidas, Filippa K, Fornarina, Nudie m.m. Men allt är mycket billigare! Jag hittade hittade bikini! Överdel har jag sedan tidigare (svart bandeau)


bloggtips

Vill tipsa om min favorit blogg just nu: Angelica Blick.
Tjejen som driver den är en skitsnygg tjej från Linköping med helcool stil.
Mycket snygga bilder, shopping osv osv. Skön blogg helt enkelt!


JUST DET!

poster1
Camilla, Jennie och Filippa, köper min biljett ikväll! DET KOMMER BLI SÅ JÄVLA AWESOME!


Still here

Hittade  Ä N T L I G E N  nått att ha på skolavslutningen. Det blev en Shortsdress. Hittade dessutom ett halsband, kanske har det till. Får se.

Gina Tricot 


Vad ska ni ha på er på skolavslutingen?


RSS 2.0