hard

Var på ullared förra veckan. Satt hemma hos sandra innan och kollade på ullared på TV:n och tänkte: "hahhaha fyfan va äckliga människor sådär kommer inte jag bli när jag åker till ullared!". MEN TITTA PÅ MIG! Där står jag med knökfull vagn, i ett jävla onepiece. ETT ONEPIECE!!!! JAG HATAR ONEPIECE!! Jag känner mig smutsig när jag kollar på den här bilden. Fattas ju bara en magväska..

Hur kommer det gå i cypern om jag inte ens pallar trycket på ullared? Kommer det sluta med att jag står på en bardisk och röjer till danza kuduro? :(

måste tillägga att jag inte gick runt i ett onepiece där, jag testade bara ett.


jävel!

är så jävla ARRRRRRRRG!!!!!! cyklade till ica förut och mötte en kille som hade en ful äcklig pitbull.
helt plötsligt började den skälla jättemycket och försökte slita sig för att springa mot mig. inte på ett glatt och lekfullt sätt, den viftade inte på svansen.

HUR fan tänker man när man skaffar en pitbull?!?!? det är en hund som är framavlad för att anfalla och slåss. det är en KAMPHUND och inget annat, det ligger i dess natur att vara aggressiv. hundhetsning är förbjudet, men ändå är pitbulls en populär ras. VAD FAN SKA MAN MED DOM TILL!??! det är ju ingen liten snuttegullmysisfamiljehund.

Kände kanske den där killen att han var tvungen att ha en kamphund som skydd när han skulle ut och ta sig en promenad i det tuffa och hårda området Smedby? Vet ni vad jag tror. Jag tror man skaffar en pitbull för att man har en liten kuk. Det är som när man skaffar sig en stor och cool bil. Men här så skaffar man sig en stor och farlig hund för att kompensera. slut.  

fan ta dig hundjävel.


marstrand


marstrand! fyfan vilket härligt ställe. vi hittade en liten vik där vi var alldeles själva också! älskar västkusten.


RSS 2.0