GÄSTBLOGGARN CÄM

Hej alla 10 läsare på bkarlssons blogg! Cämi här från www.lockme.blogg.se, jag fick det stora uppdraget att gästblogga här medan Becco chillar med sin berättelse. Jag ska skriva om Tsotsi hoho!

Nå, jag vet inte om jag har något mer att tillägga. Eller Becco klagar mycket på att hon inte får några kommentarer så börja kommentera mera! Om ni kommenterar att det här inlägget var grymt så kan jag börja gästblogga varje torsdag, hähä. Nu ska vi workaaaa. PUSS C.


Kör på den här partybilden bara för att jag är så snygg.


moving!


Skulle städa, men det blev omöblering också! Fick hjälp av Per, lite grann. jag flyttade sängen stark tjej som jag är! han provmös..


lost

Ush och ush. När vi var i Merissa i Sri Lanka träffade jag och min mamma tre svenskar när vi låg och solade, vi började snacka med dom rätt mycket för det var ju inte ofta man stötte på svenskar likom. Sen berättade Per  idag att han hade läst HÄR om att en svensk tjej var försvunnen i Sri Lanka. Jag ba: shit där va ju vi! Sen gick jag in och läste vidare, och allt bara stämde. Det är ju en av tjejerna som vi träffade då!! Hon är borta! Kidnappad! Helt jävla sjukt. Stackars tjej. Det måste hänt dagarna efter att vi träffat dom, för två av dom ville resa vidare till Hikkaduwa som vi tipsade om. Men hon ville stanna kvar.


skola


Lång dag idag, från åtta till fem!!! får dom ens göra så? ska krypa ner i sängen och sova nu. som jag har längtat! 


sri lanka part two


bara diskbänken kvar efter tsunamin

Sarrat. pappas kompis Håkans kompis. blev våran guide/kompizz
när man åker tuktuk rätt ut i djungeln kan det skumpa så mycket att man slår i huvudet i taket.. :(
galen! vi hänkade en gubbe in i djungeln för att han ville hugga ner en kokosnöt åt oss. kul att han sa efteråt att det finns massa kungskobror och att han såg flera varje dag.
sen bjussade dom på kokosnötsvin. smakade som billigt vitt vin
sen åkte vi båt ut på en lagun
fett att ha en påfågel som husdjur
ring mania! slutade med att jag blev cp i huvudet och köpte en. men det var så jävla varmt och dom tjötar så förbannat, och så var det lite dyrare, runt 100-300 kr för att det var riktiga stenar och silver.
fet utsikt från balkongen på morgonen när vi var uppe bergen
mordern tågstation
morderna tåg
kul jobb att plocka te


RSS 2.0