jag är med, är du?

här är ett kollage med coola/sköna/snygga/fräna bilder från ettan till hittils i tvåan. blir kanske en tavla om det blir snyggt.


Bullets


wooo! världens coolaste Rebecca & Fionas nya låt, mycket bra!


inte vanlig söndag


the power of the autotune

I julas lekte jag och Sandra lite med Garageband, jättekul! Önskar att det fanns till PC också.



Kanye West, t-pain osv släng er i väggen!


lite l8 kanske

visar vad jag köpte på mellandagsrean nu tänkte jag, typ tre veckor senare. lagom försent. hade turen att vara i gbg när mellandagsrean började så jag och sandra hängde på låset till weekday-rean på annandagen!



Lov Love Lov

Idag var det slut med att ligga och sova till tolv. Gick upp sex för att skotta taket på OK Q8. Jobbigt, men värt när det väntar PENGAAR i slutändan. Sen sov jag en stund sen tog jag en runda på stan.
tröja weekday - halsband jc - skinnbraxxor cubus


whats says in rosa pantern stays in rosa pantern

Rosa pantern is the place to be at en torsdagskväll i ca två och en halv timma. En jävla massa båt/dubbelvikt/inbakad-pizza, kebabtallrik, snack osv. avslutades med ett klassiskt jag-förstår-inte-ett-skit-vad-du-säger-men-kan-inte-säga-va-en-fjärde-gång-så-jag-svarar-"jaa hehe"-tillfälle när ingen förstog vad pizzabagarn sa utom camilla.


Shia Labeouf


Shia LaBeouf Celebrities walk the red carpet at the 'Transformers: Revenge Of The Fallen' Los Angeles premiere at the Mann's Village Theatre in Westwood.
Sparkade av Adam Brody från snyggaste killen i hollywood platsen. gu så söt.


ons-såjävlauttråkadattjagdör-dag

Så jävla äckligt tråkig dag. gav upp med att göra något kul med dagen och började städa mitt rum.
 Saknar min pojkvän så det gör ont i mig. Varit utan honom i två veckor nu. Det är faaan inte kul!! Det blir nog fan bloggens första smiley nu : :( , sådär ja.

hahaha! Pers elefant. Så jävla underbart fin!


RSS 2.0