jaaaa vi fucking vann!

glädjeyra!!! så jävla fett att va med om nått sånt här!!! HISTORIA!! KAOZZZ!! GLÄDJE!! ja skiter i om nån tycker jag är töntig!! ja älskar melodifestivalen och jag älskar sverige hejja hejja!! loren u go!! har använt med utropstecken i detta ilägg än alla andra inlägg sammanlagt men det skiter jag i!!!!!! såg ni björkmans blick eller? det vat nått vilt i den! tur att vinsten kom nu och inte när han är mer till åldern kommen, då hade han nog segnat ihop och dött

well, lucky you

en riktig mamma & becca-dag. åkte till söderköping för att fixa lite saker, jag körde som vanligt nu inför körkortet. sen tog vi en fika och sen.. FYNDADE JAG REJÄLT! TYP MINA TVÅ BÄSTA KÖP PÅ VÄLDIGT LÄNGE! som jag nog visar sen. riktigt fett!

u can borrow my rolling stones t-shirt

/ linne-zara / kjol-gt / armband-weekday /

$

har fått jobb!! känns så jävla gött!! cellit it is den här sommaren! vet inte vad jag skulle göra med all tid i sommar om jag inte skulle ha ett jobb. skulle bli galen tror jag.

we all need somebody to love

mitt absoluta favoritband har gått och blivit med en SICK remix på Devil's work. KAN INTE lyssna på den för mycket. den är så jävla sjuk! och nu finns den äntligen på spotify feeezzt
Miike Snow – Devil's Work - Dirty South Remix

:@

Annoying Facebook Girl - Buys $300 camera. To take Duckface Pictures for Facebook.
I perioder stör jag mig på saker extremt mycket. Just nu är det människor som köper asdyra systemkameror och som inte använder dem på ETT VÄRDIGT JÄVLA SÄTT! Folk som alltid fotar i auto-läge när de har en systemkamera och inte ens vet vad bländare, slutartid och exponering är, men ändå pront ska ha en jävla systemkamerakamera för 4000:- VARFÖR KÖPER NI INTE EN VANLIG JÄVLA DIGITALKAMERA ISTÄLLET? VA!? Meningen med en systemkamera är att du ska kunna gå in och ändra allt sånt själv för att kunna anpassa kameran efter ljus och miljö. Om du inte utnyttjar dessa funktioner alls så är det ingen jävla mening med att ha en systemkamera överhuvudtaget. När de vill vara lite konstnärliga tar de kort på blommor, järnvägar och närbild på sitt öga. Ibland kanske de till och med slår till på att fota i svartvitt. Eller typ det värsta utav allt, tar duckface-kort på sig själva genom en kladdig äcklig spegel med blixt. Ni borde fan inte få ha en systemkamera.

a tip

en smart grej man kan göra för att slippa den klassiska stor-jävla-boll-av-halsband-som-är-omöjlig-att-trassla-ur som man får när man lägger halsband i ett smyckesskrin, kan man hänga upp skiten såhär. jag är ett geni.

fff

fan va soligt och roligt. synd att man har pollen vilket är = clownnäsa och påsögon. oändligt onajs. jobb har man nu också. det flyter.

för det är du

solat hela jävla dagen. det är det enda jag orkat idag. är så jävla förkyld GAH. nu ska jag kolla på wermland forever och förundras över hur fruktansvärt dåligt tv kan vara. det är som en tvångstanke att kolla. ligger och fnissar och skäms.

prom

Sista grejen till balen är fixad, nu är det bara att koera. Min käre kavaljer smsade att han hade hittat en fluga, men han ville att jag skulle vara med så det blir rätt hiehieeiheoihe. Har kontroll över mina män. Testade balklänningen idag också, var rädd för att jag skulle ha tjockat på mig. Men den passade fortfarande, blev glad hest. Men såg att jag var vit som ett jävla lakan = pressa i solen i helgen.

matte nails

Matta nagellack är så snyggt! Efter ett lager med mitt nya överlack blir vilket lack jag vill matt. Just nu har jag det över ett ljusblått lack.

klackar av stål

Sjukt bossiga skor jag förhoppningsvis kommer att GLIDA runt i på studentveckan, och inte stapla fram som jag gör nu. Klackträning behövs för dessa killers.

houselulljah

Shitfuckingasbra helg när malmö fick finbesök av oss och Avicii. Middag och drinkar på tgi fridays, mallorca-förfest på rummet och sen åkte vi och rev malmö arena. Se två resterande dagarna bestod av shopping, hotellfrukost, hassan och mat och mat.

that little piece of paper

Där jävlar satt den! Halvvägs till körkort. En jävla high five av min körlärare fick jag också för att jag fick bra resultat.

RSS 2.0