randigt


Monki
Tröjan jag skrev om igår. Köpten tillslut. Rejktejkt snigg! Gillar knapparna på baksidan. Grymt!


cartoon

Sammanfattning av dagen: 
stadis idag igen med sandra. sedan hem, åt. möttes på hageby. köpte majskolv. trodde vi skulle grilla. blev inte så. åkte hem till mig. kollade på REC 2. sjukaste. åt majskolvar. garvade sönder åt skön snybbe på bilder på facebook.

Där höll jag på att gunga hela varvet runt!


alla vi, längtar efter sommaren



Älskar vädret! Hoppas det blir så här imorgon med för då blir det grillning med cheyerna. Var på stan efter skolan med kompizar och hittade massor med snyggt. Men ska inte köpa något, känner mig så jävla fattig även ifall att jag precis fick studiebidraget in på kontot. Men det är för att jag inte har något jobb. Det suger.. Eller jag kaaanske, eventuellt köper en sketasnygg tröja på monki, men som jag inte hittar någon bild på nu så jag kan inte visa er kära bloggläsare. Visar om jag köpern.  

Sedan nu på kvällen cruisade jag och sandra runt lite i smedby på cyklarna, hamnade hos Johanna en stund sen drog vi hem och chillade @ my crib.

see you l8ter dawgs


Finally


ÄNTLIGEN hittade jag ett mintgrönt nagellack! Hade inte lust att köpa det där från Isadora, för dyrt.


not 2 cool 4 school

Sörry för dålig bloggning men det är väldigt mycket i skolan just nu. Men efter denna vecka är jag med eller mindre fri. 18 skoldagar kvar!! Just to nice.
so long, will be back soon.

aloha

Galet najs väder! Hoppas det är här för att stanna. Nu ska jag ut och slenga mig i sålän.
SMK IMORGON!


ciao


saturdag

nu har jag bytt kläder minst 10 gånger. Men nu drar vi iaf till glesbyggden och visar vart skåpet ska stå. hej


tips

Läste i en tidning att man ska ta på vaselin på ögonfranskarna för att dom ska bli längre. Det kan ju faktist stämma, man tvättar ögonen med tvål varje dag. Det måste ju torka ut ögonfransarna som fan? Tänkte testat en månad, lägger ut en före-bild nu (utan mascara ofc). Så får ni en efter-bild om en månad.
Upp till bevis om det funkar!


slaxmål slaxmål


kirrat och klart. And it will be awesome.


tyffa kleder


bara en bråkdel av vad jag vill ha ur originals kollektionen


baka med jennie och becca

Jag och Jenjen tog på oss uppdraget att baka till klassen som vi gör varje vecka. Det var tänkt att bli mockarutor.. men så.. vart det muffins av nån jävla anledning. som jag inte kommer på just nu.


Vi gick in fört som fan! glacyr och hela skiten

Men innan vi la på glacyren slickade vi på alla. bara för att vi kunde.

Kan tillägga att det är ett STORT problem för mig att få det till skolan imorgon, efter som att jag cyklar. Får se hur jag gör. Kanske tar hellikoptern. länge sen. måste lufta den ibland.


valborg - groblav


r.i.p mina glasögon <3 spårlöst försvunna

girls must pee in gruop


RSS 2.0