going. going. gone

up next: skräckiskväll hos sandra. kommer antagligen i vanligt ordning skrika så att hela jävla östergötland hör.

/ jeans - jc / skjorta - monki / tröja - h to the m /


when i say ayia, you say napa

jävlar vad jag saknar napa! roligaste jag gjort!

åkte dit med röjigaste sandra, camilla och mikaela. och JÄVLARR vad vi röjde, dansade, dansade och dansade lite till, skrattade, gick på den kanske galnaste och roligaste jävla barrundan, badade, fuckade ur, drev med ryssar, kollade på wet t-shirt tävling, käkade go mat, träffade roligt folk, hängde på gg, gick på skumparty, åkte ambulans, sa "FÅGEEL" & "HELLOOO", käkade kycklingsallad medans vi gick till gg, hade allsång på gatan, joddlade, hjälpte tjocka människor och råkade illa ut (camilla), badade i klamydiapoolen (mikaela), ramlade in mitt i natten och duschade utan anledning (jag), gett camilla en höger (sandra), snackade med ing-marie, kom på ny text till danza kuduro och 73282371098370197 andra icke-bloggbara saker.

har så många sjukt roliga historier som jag skulle vilja skriva här. men det går inte. så ni får åka till ayia fucking napa och uppleva det själva!  

sa nån drag?


-


Vad trodde jag, vad ville du. Jag fegar ur, du spelar kall. Vad är vi rädda för?
Varför går jag ut, jag vill bara komma in. Vill inte krypa hem igen. Lurar jag mig själv med huvudet i sanden.
Jag tog mig hit, du tog dig dit. Förväntar mig någonting från dig, utan att ge något själv.


clinique


införskaffade en bra foundation och consealer idag från Clinique. har hört & läst att foundationen ska vara bra så nu är det fan bäst för den att den presterar!!!!!!


vill ha


cheap monday


målarfest

i lördags åkte jag och camilla hem till erik och jennie där det bjöds på tacoosss. sen förfestade vi och drog vidare till eriks kompis som hade... målarfest. camilla kände att de behövde hennes proffisionella hjälp så hon drog på sig målarkläder och började måla. sen träffade vi på napalegenden felix aka fulla flygplanskillen.. japp.  


torsdag är det nya fredag

vi var badass och käkade på pizzahut istället för att attenda på svenskan. där bestämde vi oss för att fira att vi är lediga varje fredag, så på kvällen hade vi lite tjejhäng hos camilla. kul som vanligt, hur kul kan ni se på sista bilden! hahaha måste också tillägga att camilla och jag jagade en mus på drottningatan like crazy! 


kungliga huvudstaden

förra veckan gav mamma och jag oss iväg på en tripp till stockholm över helgen. MYCKET roligt, kul och skoj. shopping, käk, bio, en jävla massa tunnelbaneåkande, bio, bastande och en jävla massa skratt. gillar att hänga med morzzaaan! pratade tydligen i sömnen asmycket. det konstigaste måste vart att jag väckte mamma genom att skaka henne i axeln och säga:" CAMILLA CAMILLA!? CAMILLA? CAMILLA!?".


RSS 2.0