svårt val

AUGUSTIFESTEN IS IN DA HOUSE.. stan.. whatever. Rix FM var ju kul. inte. Men jag hade kul sällskap, och det är ju alltid KUL! Sen åkte vi den legendariska batman-karusellen och jag skrattade så jag tjöt.
Imorgon är det marknad också, FAN VA KUL! Jag älskar marknad. Vad ska jag köpa? En rastatröja eller ett par shuttershades? Kanske till och med slår till på BÅDA?
Får sova på saken.

Arg

Igår blev jag så jävla arg. Händelserna var och en hade inte gjort mig arg, bara lite irriterad typ. Men alla tillsamans gjorde bara att jag ville skjuta ner allt och alla. FÖRST så hade jag och sandra lagt undan en varsin plånbok på åhlens. Det var ju då 50% på reapriset. Men sen när vi skulle betala så var det helt plötsligt inte 50%, utan 30%! TROR DOM ATT DOM ÄR NÅGOT MARKNADSSTÅND ELLER VA!?!??!?! Lite irriterad, mest besviken. Snygg plånka jag gick miste om. Cyklar hem, det börjar dugga. Börjar bli irriterad. Kommer hem, pappa säger: "du har läkartid om en kvart, dom ringde nyss, men mamma har bilen så du får cykla". Kastar mig på cykeln och cyklar som ett jävla djur bort till hageby från smedby på 5 min. Kan tillägga att det fortfarande äckel duggar. Tar en kölapp i receptionen. 144, dom är på 135. Okej fine jag hinner nog. Tillslut blir det min tur. MEN NAE EN TANT HADE OCKSÅ 144, MEN HENNES LAPP VAR OSYNLIG SÅ JAG FICK VÄNTA TILLS HON VAR KLAR. jag bara exploderade innombords.


FUCK YOU KÄRRINGJÄVEL, FUCK YOU!!!!!!!!!!!!!


hageby

Cyklade hem från en kompis tidigare idag och körde genom alltid lika trevliga Hageby. Cyklade genom Hagebylekparken när en liten snorunge på ca 5-6 år vrålar: "JÄVLA HORA CYKLA!!!!". Kastade mig av cykeln och spöade skiten ur ungjäveln, sånt ska man fan inte behöva ta!

Lättprovocerad unge. Jag cyklade förbi, tyckte han att jag skulle cykla fortare kanske? VA!?


kuggis


Vad snackar Knutsson om här? Rätt svar får en guidad tur i Norrköping av mig!



edit: bara för att det är ett sådan JÄVLA TRYCK på tävlingen med hela EN deltagare. Så kommer här rätt svar: Hon snackar självklart om damsugning och inget annat. Kan även berätta sandra tycker det är skitkul och spännande. PÅ RIKTIGT.


städa


Hur slutar det alltid med att mitt rum ser ut såhär? Det ser ut som en jävla knarkarkvart.
INTE OK.


hjälp

OJ. Träffade Jesper Salén. Han ville ta foto med mig. Klart jag ställer upp.

nae.. nej. ska inte ljuga. ser lugn och sansad ut på bilden. men innombords skriker jag al la galet johan palm fan. men det är fan okej när man står brevid sveriges snyggaste kille. kan även tillägga att killen i väst bakom är Andreas Wilson. that's right.


brb, sthlm


draggar till stockholm imorgon. där väntar shoping, grönan och life of bellman.
hejjjjjjjjjjjj


inception

såg inception idag och fan va bra den var! ingen film man slökollar på, då tappar man bort sig helt. hade lite obehagliga funderingar efteråt. Tänk om hela livet är en dröm, som man någon gång vaknar upp ur?

En annan grej är att Joseph Gordon-Levitt är VÄLDIGT lik Heath Ledger:


party in my brain


alltid lika kul tjejkväll igår hos Mickaela!


hit me hard


slitage & monki


om du aldrig provat hur kan du då vara säker







Pannkaksfrukost med polare eeey. Cyklade bort till ica i pyamas och köpte ingredienser, spelade in nån reklam för samarin helt spontant efter att vi ätit men det gick ju aldrig eftersom vi garvade så mycket. Nu ser ju det här jättemysigt ut. Vilket det också var. Men helvette, ät aldrig ALDRIG pannkakor till frukost. Ville bara spy och dö efter det här. neva again i'll tell you that.


köper allt som kan köpas för pengar


hade inget att göra på förmiddan så hänkade som moraliskt stöd till p to the ojkarna när dom skulle köpa kleder. kunde inte låta bli att köpa en tshirt jag med va. sen mötta jag upp en kompis som soon kommer hit för sleep over.


bag time


Hittade äntligen adidasväskan som jag skrev om i vintras. Så nu är den min, bild nr2. PLUS att mamma kom hem med en till idag som morfar hade när han var ung, bild nr1. sjukt att den är lika snygg fortfarande, ser ut som ny. älskar älskar älskar båda. 


Meze


Igår fyllde min mamma år, grattis till henne såklart bästa mamman. då gick vi och åt på Meze, en libanesisk resturang. och fyFAN va gott det var. god mat. GOD. JÄVLA. MAT!


cheapo talking watch

faaan vad jag sörjer min klocka. trodde den låg någonstans på mitt rum men nu är den officielt förklarad som borta. rest in peace klockis </3 . kanske ses någon dag
cheapo-talking-watch-1.jpg cheapo-talking-watch-1.jpg image by Plussquared


RSS 2.0