fredag kväll, tuggar runt. Glider in på klubben, kolla snubben puffar bubbelgum

jahopp avicii blev uppflyttat till maj och det sög ju så oändligt jävla hårt. Men vi ryckte upp oss och hitted the klacks in the ceiling hemma i gammla GOAA nkpg. Och tur var väll det, annars skulle jag antaligen gett upp hopped om att man kan ha det mer än helt-okej-kul på puls. förfesten, utgången, allt! FEM STJÄRNOR OSV.

bebis

Var och hälsade på Desiree, Andreas och såsötattjagdör-Alexis idag, sån sjukt glad plutt! Skrattade och log hela tiden, vilket tyvärr inte syns på bilderna. När mitt roliga ansikte försvann och stora läskiga kameran åkte fram blev hon lite allvarlig. kan va läskigt med kameror.

r&f // j&c

fotouppgift i foto a, skulle härma en bild. är faktiskt väldigt nöjd med resultatet. ganska svårt att misslyckas när man har så snygga vänner iofs.

lucifer lucifer dawn of the morning, im gonna chase you out of earth


första dagen i skolan på en vecka. helt död även ifall jag bara gick på rörlig bild. vi skrev manus och jag fick se skogsturken-remaken tjejerna gjorde förra veckan. så jävla grymt! nu ska jag sova, ska upp i ottan imrgn för att bege mig till glada romme. Sleep tight fuckers

i just sit around and wait


en eftermiddag på stan med käre mor. hittade äntligen en klänning till balen som känndes DEN HÄR SKA JAG FUCKING HA. och så blev det också. det enda som fattas nu är väll att hitta en kick ass grabb att matcha min kick ass klänning med. får väll hålla en audition.

sacre bleur


hjälp hjälp hjälp vad snygga. precis sånna jag letat efter som jag vill ha när jag tar studenten. MEN. smakar det så kostar det. 2000 riksdaler! no fucking way att jag köper ett par skor för två tusen.
eller?  tipsa gärna om ni sett några liknande, eller skor överhuvudtaget med metalldetaljet.

highlight

finaly kan jag äta annat än barnmat! this + family guy = dagens höjdpunkt

tidslinjen

Jag hatar tidslinjen på facebook! Den är krånglig, och den är så sjukt in your face med att man inte är vän med personen.
"DU OCH CHARLIE ÄR INTE VÄNNER. HÄR UNDER KAN DU SE HANS VÄNNER OCH DU ÄR FAN INTE EN UTAV DOM! DU HAR INGA VÄNNER OCH ALLA HATAR DIG."
Fan ta dig tidslinjen. Du gör mig bara ledsen.
Bör kanske tillägga att charlie inte är nån speciell, printscreena bara någon random som exempel.

monki mystery

Jag blir galen på det här, så jag hoppas det sitter nått Monkiproffs redo att hjälpa mig med det här mysteriumet (HINT CAMILLA ESPOSITO KANSKE!?). I julas kollade jag på ett klipp på aftonbladet där två tjejer från Sofis Mode hade höll i nån talkshow. En utav tjejerna hade på sig en jättesnygg skjorta, eller vad man ska kalla det. Bilden längst till vänster är en printscreen från det klippet på skjortan. Letade som ett as efter den men kunde inte hitta den. Men förut idag när jag var inne och kollade på monkis webshop hittade jag de två plaggen till höger, som har exakt samma mönster. Klänningen är en nyhet och byxorna har inte kommit ut än, men de finns ändå med på hemsidan (WTF!?). MEN.. JAG KAN INTE HITTA SKJORTAN!! kommer den ens komma ut? är den från monki!? eller är den redan slutsåld? finns den ens på riktigt? är det här en dröm? vem är jag? vad händer när man dör? VET VARKEN UT ELLER IN NU!!

nya

tröja, låtsasuttöjning från gina tricot & nike air

Tre nya saker, eller 2½ kan man säga. Skorna köpte jag för länge sedan men har knappt använt dom.


chances to rewind hundred times around

mössa//h&m  tröja//made in the shade  halsband//pilgrim  byxor//zara
får se om jag orkar det här. vill så asgärna gå på chokladkvällen som lina och jenny håller i. Ni kan läsa deras chokladblogg här. kanske det bästa upplägget någonsin, äta choklad en hel kväll! får ju inte missa det. har beordrat lina att fixa is åt mig. och värmde upp förut med lite barnmat, med KETCHUP! OJ OJ! becca lever farligt. är på g idag. känns skönt att komma upp ur sängen lite.

snook, svett och tårar

alltså snook snook snook. varför VARFÖR kan inte oskar och daniel återförenas? de är så mycket bättre tillsamans. de vill göra sin egna grej men ändå går de och gör varsinna skrivor som låter typ exakt som snook. fast sämre. kanske lite sent att ta upp nu hehe. men lyssnade precis igenom ÄR och kände att jag ville HA MER!! och blev så jävla ledsen när jag som så många gånger förut, insåg att de inte finns längre.

only love can break your heart

köpte ett par nya sandaler förra veckan från vagabond. god bless 70%!! blev påmind om mina andra sandaler från acne jag köpte i sommras, som jag inte visat än som jag hann använda typ 3 gånger. längtar längtar längtar efter att använda dom i vår. EHHYYYYYYYY

bang bang, you shot me down

Hela dagen har varit en jävla pers. Det känns som att jag blivit skjuten i halsen. det tog mig en halvtimma att käka upp en liten jävla barnmatsburk förut. Har gått ur sängen två gånger idag. Annars har jag legat här i min säng och smsat mamma när hon ska komma upp med glass. Livlig the dream. Är så trött så jag märker inte när jag somnar. Vaknade förut lagom till the big bang theory. dagens höjdpunkt typ. Hoppas ni finner mina gnällinlägg intressanta. känn er exklusiva när ni får följa mig live från min säng via mobilblogg
det här + insidan av mina ögonlock har varit dagens utsikt.

knocked out

helt jävla knocked out efter operationen igår. tog bort mina halsmandlar, blev sövd vilket jag aldrig blivit tidigare. Tänkte att det inte skulle funka på mig, de satte i två slangar i kanylen jag fått i armvecket, sen började det snurra på ett konstigt sätt. Och så sa jag: "det snurrar som fan nu!" sen slocknade jag. sen väckte dom mig. kommer bara ihåg det lite smått, t.ex att de drog ur slangen jag hade ner i magen som sög upp allt blod, det är tydligen inte så bra att få ner det i magen. mamma berättade att jag yrat som fan och sagt skitkonstiga saker. bla att jag lackat på en harry potter-tavla som hängde över min säng i uppvakningsrummet. i uppvakningsrummet började jag hänga med lite mer och jag hade helt stört ont i halsen. så jag fick en piggelin för att kyla det men då spydde jag. så fick dropp och morfin. Var helt dåsig och skön så låg mest och lurade där under de sju timmar jag var kvar på sjukhuset. sen fick jag åka hem, men kunde inte gå så fick åka rullestol ut till bilen. idag är jag lite piggare men har sjukt ont i halsen och sover hela tiden. kan bara käka glass, försökte äta lite barnmat men det känndes som om halsen skulle frätas bort, så skippade det. nu ska jag sova igen orkar fan inte ett skit. bjussar på lite soeta bilder från igår som ni kan få skratta åt.

här ligger jag och chillar på mitt rum innan operationen

sen fick jag en sån här mysis


och här ligger jag och chillar , hög som ett jävla hus i uppvakningsrummet.

RSS 2.0